Skolesekken og Kina!!!

 
 
koleraøgge_small.jpg
 

(post fra 09.11.12)

Det er lenge siden vi har blogget og vi beklager sterkt ovenfor de tre personene ved siden av venner og familie som faktisk følger med på det som knastes her. Den siste tiden har det selvsagt ikke skjedd lite på Indie Film. For å gripe rundt utdaterte klisjeer seiler vi fremdeles i medvind. Eller det vil si. I enkelte fora gjør vi det.

Livet er ikke like lett bestandig selv om vi her på kontoret velger å være naive nok til å tro det.

Pushwagner har blitt vist på flere festivaler. Blant annet Nordiske Film dager i Lübeck, CPH:DOX i København og Brisbane International Film Festival i Australia. Neste ut er Nordox i Kina. August B. Hanssen tar med seg både samboer og barn til landet langt langt langt borte. Det har vist seg noe komplisert siden kineserne gjerne vil vite hvor mange nesehår både han og resten av familien har før de vurderer og utstede et visum til noen av dem.

I tillegg har August gått gjennom det mest omfattende vaksineprogrammet siden han var baby. På bildet over slurper han i seg koleravaksinen. I følge ham selv smakte det mer eller mindre som avføring. Akkurat hva det smaker vet jeg ikke helt, men godt kan det ikke være.

August og Even skal forøvrig ut på en to ukers Pushwagnerturne med den Den Kulturelle Skolesekken. Første uken blir å ture Setesdalen på kryss og tvers. Vi forventer mye natur og rare mennesker. Jeg ønsker at vi kommer til å oppleve det som en av de bedre episodene av, Twin Peaks.

Forhåpentligvis møtes vi ikke av snodige typer med unnvikende blikk og store banjokunnskaper.

Gamle damer med vedkubber i armene som byr på kaffe og kaker er langt mer tiltalende.

Even

 
 
Sarah Winge-Sørensen