Høsten, Haugesund og Oulu

 
 
 

(post fra 08.08.12)

Leit å høre at vår kjære regissør Benestad (lyder navnet “Benis”) skal forlate oss til fordel for byråkratjobb på Filminstituttet fra neste år av. Men det skal jo bli litt deilig også når denne mannen tar konsulentjobb på NFI, å huske tilbake til de dager da han satt og skravla uavbrutt om alle de trashy action-, slasher- og Italienske westernfilmene sine (gjesp).

Vi må ty til andre boller (les: regissører) når vi nå skal utvikle selskapet videre fra begynnelsen av 2013. Bl.a. skal  August få bryne seg mer i egen majestet, noe han er meget moden for.
Men inntil videre; Even og August skal lage Nye Veier Filmen om Club 7, som definitivt skal bygge opp under selskapets ambisjon om å lage personlige og utfordrende filmer.

De skal begge også sitte øverst ved bordet sammen med ego når vi i slutten av september skal pitche Ida’s DagbokNordisk Forum i Finland.
Prosjektet til Steffan, Natta Pappa Henta Oss er også kommet med på pitching, så det er utrolig fett. I tillegg vil vi under Nordisk Forum invitere til en hemmelig, privat pitch sammen med kollegene i Atmo og Magic Hour Films på et prosjekt som blir så sjokkartet som tenkes kan. I dette prosjektet trer det muligens snart inn en ny og meget begavet regissør i Even sine sko som i samarbeid med August skal få noen ordentlig bra utfordringer i årene fremover…
Dagene i Oulu blir altså heftige, men forhåpentlig givende.

Amanda! Yeah! Ganske så hyggelig å bli nominert i 4 kategorier med Pushwagner, inkl. Beste Film. Det skal visstnok ikke ha skjedd før at en dokumentar har blitt nominert i så mange kategorier, så det er deilig. Vi gleder oss til 17. august, da reiser vi alle mann til Haugesund.

Karianne har et veldig spennende prosjekt under utvikling, under kategorien sterk krimdokumentar. “Granatmannen” er arbeidstittel, og er kommet med i Twelve for the Future, workshopen i regi av EDN, som begynner i August.

Nytt av høsten er også at du kan bestille noen av de siste produktene våre her på hjemmesiden. Det er jo egentlig på tide.

Hilsen produsenten
(som fra nyåret av kan legge bort sitt dyre Bose Headset med støykansellerende egenskaper).

Forrrressten, en liten personlig kuriositet her:

 
 
Sarah Winge-Sørensen